varierat

jag varvar mitt "reading-log" producerande med Bögarnas fel, Laserturken och lite indie. det är så studerande skall bearbetas!


darn it, i'm becoming normal

nej men det tar lite att jag faktiskt har börjat gilla Håkan (Hellström, tydligen behöver man bara säga Håkan, nuförtiden så fattar alla, utom jag typ). jag har ju som mål med livet att bara inte gilla samma saker som andra.



inte samma musik, killar, att dansa, chicklits-skit-böcker. nej så det tar lite emot att säga att han är bra, och att Kärlekärettbrevskickattusengånger faktiskt är jävligt bra till och med.
men jag kompenserar detta med att säga att jag (tillskillnad från typ alla andra tjejer i hela världen) inte har sett dirty dancing, och fan inte tänker göra det heller...i ren protest mot mig själv och för att jag gillar Håkan.


supernatural superserious



jag hatar innebandy. punkt.
en atombomb över den jävlen som lägger i princip 75% av min matcher klockan åtta, på morgonen. eller att gävle är med i serien för den delen också. jag måste lägga av med skiten. å andra sidan skulle jag bli extremt fet då, vilket kanske inte är det bästa heller.
nåväl dags för en dreglig dejt med min kudde, jo eftersom unga fröken felth måste upp klockan kvart i sju i morgon.
(ps. jag fyller år om 9 dagar, ganska trevligt att inte vara den enda femtonåringen snart!)


pop up


when we were winning

jag får andnöd av att leva i sverige. det känns som om hur mycket jag än försöker andas räcker inte syret helt till. jag orkar ingenting, inte skola, inte läxor, inte äta. allt jag vill göra är att sova, vila och dö lite mer inombords för att kylan tränger in överallt och förstör.
jag gick till skolan idag, ångrade mig på vägen och gick till slottet istället, ställde mig på den högsta punkten, vid gunillaklockan ni vet, och stirrade ut över staden Uppsala. sedan vände jag demonstrativt ryggen åt skiten, tog en cigarett och började läsa håkan nesser. jag mådde rätt bra då. jag gick till skolan och satt och lyssnade på mattelektionen. nu är jag hemma och tänker på hur meningslöst det är att vara 15 år i Uppsala, Sweden när att är grått och kallt.

bara Gud vet vad jag skulle ta mig till utan mina vänner. all kärlek till er.

det är dagar som denna

jag tycker synd om min mamma och bestämmer mig för att aldrig bli tillsammans med någon som blir ett svin när den dricker (vilket den gör ofta)

fringe

jag har kommit på att det enda dåliga med min lugg är att röklukten fastnar så förbenat. och att jag får jobba med den ett tag innan den får mig att se så cool ut. jag tror att jag ska behålla den faktiskt.
gud vilket meningslöst och fantastiskt ''kenza-aktigt'' inlägg det här blev. men jag är lite lullig och får väl skylla på det då.

och ja, jag vet att jag egentligen borde läsa på både min engelska och svenskabok istället för att sitta här och drälla. men jag tycker inte det är kul.

hogwarts

det glädjer mig så mycket att jag går på hogwarts, ja för den gamla delen av katedral kan man mycket väl likna vid världens coolaste skola. speciellt idag då den var snötäckt och massa elever kastade snöbollar på varandra. och jag är glad, även fast jag var blöt och kall om benen när jag kom hem. för jag har nytt te, fantastiska vänner och en ny varm tröja.

when the snow comes closer



håller på att bunkra upp inför vintern som kryper allt närmre. stickat en halsduk, köpt en tjocktröja och börjat på en mössa också. snart är det väl dags för julbak och klappköp.
det må vara ett kallt helvete till land vi bor i och tanken på att kyla kommer vara till mars får det att vrida sig i magen på mig, men man kan inte förneka att tiden fram till nyår ändå är ganska mysig. ja, om man är varmt klädd vill säga.


awakeing fades further away

det bränner lite i min mage, kanske är det det lilla intaget av cigaretter under kvällen eller det faktum att jag hörde introt till paradise hotel. jag gillar inte paradise hotel, jag gillar inte människor som gillar paradise hotel...(eller nu ljuger jag för många av mina vänner gillar skiten av någon anledning). jag gillar inte gossip girl heller, eller idol för den delen. antar att jag borde sitta i ett hörn för den resterande delen av mitt liv och läsa mina böcker, dricka mitt te och röka min pipa som den konstiga, och på senaste tiden väldigt asociala, människa jag är.



jag har bestämt mig för att ta tag i mitt liv, på ett eller annat sätt. från och med på måndag, efter det att jag kapitalt misslyckats med mitt engelskaprov under morgonens första lektion eftersom jag glömt grejerna i skolan, som såklart är otillgänglig under lovet. (fast nu ljuger jag igen, för vi alla vet ju att alla dessa ''från och med måndag'' idiotier aldrig fungerar).
det känns som om det är dags för mig att ta en lång dreglig dejt med kudden, i'm rambling you see.

good night dear ones!

as it ended i cried

min dag har bestått/består utav





herre jävla gud vad jag älskar harry potter.
ska gräva fram böckerna, det är dags för en uppfräschning nu så här på det trista vinterhalvåret.

hej sverige

nu är jag tillbaka igen. redo för att göra detta kalla, trista och gråa land liiite bättre.
haha, nu var jag rolig.
sarkasm.
jag saknar inte alls krakow, nej inte alls.
nu var rolig igen.
jag saknar det helt enormt.
trumpeten som ljöd varje timme i det högsta tornet i St Maria-kyrkan, duvorna på Rynek Glówny, hästskjutsarna och gatumusikanterna. sensommarvärmen som gav en stackars svensk en sista chans att äta glass i bara tröjan utan att frysa. och för att inte tala om hur vackert det var.
pfft, vad har sverige att erbjuda tänker man ibland. ja, förutom gratis sjukvård, utbildning och social säkerhet vill säga.
nåja jag har i alla fall en mjuk och gosig hund vid mina ankfötter igen. och aningen närmre till mina vänner. två plus, två ganska övervägande plus.

och den resterande delen av kvällen, vad må den ägnas åt?
tanken är som så att jag patetiskt ska lusläsa en fransk blogg, kanske, kaaanske öppna fönstret och dra en ciggarett (och jag vet att det stavas med ett G, det är bara så att jag vägrar att erkänna det) och klämma några av de miljontals finnar som ockuperat mitt ansikte och bara vägrar ge upp kampen om världsherravälde.

låter som en fantastisk kväll, eller hur?
usch slut på detta eländiga inlägg nu, shit vad jag måste gaska upp mig..

RSS 2.0